Umut Meraş Besiktas

Umut Meraş Beşiktaşa transfer oluyor. İki kulüp arasında görüşmeler ise devam ediyor.


Umut Meras Pictures And Photos Getty Images Bbc Broadcast Getty Images Stock Pictures

25 yaşındaki Sarıyer çıkışlı oyuncunun güncel piyasa değeri.

Umut meraş besiktas. Bordo-mavililer 25 yaşındaki futbolcuya 900 bin Euro teklif etti. Beşiktaşın transfer listesinde bulunan Milli oyuncu Umut Meraş hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. 25 yaşındaki futbolcu bu sezon 4 maçta Le Havre formasını giydi.

Milli futbolcu Umut Meraş Beşiktaşla transfer konusunda anlaşmaya vardı. Siyah beyazlı yönetim oyuncunun kulübü. Süper Ligde oynanan Gaziantep FK maçında fenalaşan NSakalanın ardından sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaşta gündeme Umut Meraş gelmişti.

Oyuncu 3 yıllık imzayı atacak. Umut Meraşın istatistikleri Türkiyede Boluspor ve Bursaspor gibi ekiplerin formasını giyen İstanbul doğumlu Umut Meraş Le Havre formasıyla şimdiye dek 57 maça çıkarken 1 gol atıp 2 asist yaptı. 15 kez A Milli Takım forması giyen Umut Meraş 2019-2020 sezonu başında Le Havre takımına transfer olmuştu.

Beşiktaş milli futbolcu Umut Meraş için transfer harekatına başladı. Trabzonsporun da gündeminde Milli futbolcu Umut Meraş teknik direktörlüğünü Abdullah Avcının yaptığı Trabzonsporun da transfer listesinde yer alıyor. Milli futbolcunun siyah-beyazlılara gelmeye sıcak baktığı aktarılırken kulübü Le Havre ile görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Siyah-beyazlılar 25 yaşındaki milli sol bek için Fransız ekibi Le Havre. Meraş 2019da 13 milyon Euro bedelle Le Havreye geçmişti. Kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Beşiktaş Kaan Ayhan için Sassuolonun inadını.

Beşiktaş Umut Meraş Transferini Bitiriyor. Umut Meraş 2019 yılında Bursaspordan Fransanın Le Havre takımına transfer oldu. Siyah beyazlıların milli oyuncunun transferi için Fransız kulübüne 13 milyon.

Siyah beyazlıların milli oyuncunun transferi için Fransız kulübüne 13 milyon Euro. Yerli oyuncu rotasyonunu genişletmek isteyen siyah-beyazlılar Milli oyuncuda büyük ölçüde anlaşma sağladı. Beşiktaşta Kaan Ayhan ve Umut Meraş transferleri bitiyor.

Beşiktaşın Umut Meraşla anlaştığı ve oyuncunun kulübü Le Havre ile pazarlıkları sürdürdüğü öğrenildi. Beşiktaş teknik direktör Sergen Yalçının onayladığı Umut Meraş transferi için görüşmelere başladı. Son dakika Beşiktaş transfer haberi.

Beşiktaş Umut Meraş ile anlaştı. Beşiktaşın kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Umut Meraş için Le Havreye 1 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödemesi bekleniyor. Türkiyede Boluspor ve Bursaspor gibi ekiplerin formasını giyen İstanbul doğumlu Umut Meraş Le Havre formasıyla şimdiye dek 57 maça çıkarken 1 gol atıp 2 asist yaptı.

Bu sezon üç kulvarda birden mücadele edecek olan NSakalanın da rahatsızlığı nedeniyle sol bekte iyi bir alternatif isteyen Beşiktaş Umut Meraşla söz kesti. İtalyan medyası Fabrice NSakalanın rahatsızlığı sonrası sol bek arayışına hız veren Beşiktaşın Le Havreden Umut Meraş ile her konuda anlaştığını yazdı. Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaşın son olarak Le Havre forması giyen Milli oyuncu Umut Meraş transferinde mutlu sona ulaştığı iddia edildi.

Son dakika transfer haberi. 25 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş ile. Umut Meras BesiktasUmut Meras BesiktasUmut Meras 2021Umut Meras Besiktas 2021Umut Meras Skills 2021Umut Meras 202021 Umut Meras 20202021Umut Meras h.

Beşiktaş Schalkede forma giyen Can Bozdoğan ile anlaşma sağladı. 24 Ağustos 2021 Salı. Le Havre Umut Meraş için 15 milyon Euro istiyor.

Umut Meraşın istatistikleri. Beşiktaş Umut Meraş 25 Ağu 2021 - 0225 - Spor Yazdır. Teknik Direktör Sergen Yalçının da onay verdiği futbolcu için Beşiktaş A Sporda yer alan habere göre 1 milyon.

Umut Meraşla anlaşmaya varan siyah-beyazlılar Le Havre ile yaptığı görüşmelerde de sona yaklaştı. BJK spor haberelri Beşiktaş ta son oynanan Gaziantep FK maçında geçirdiği rahatsızlığın ardından herkesi korkutan NSakalanın durumuna göre sol bek hamlesi gerçekleşecek. İtalyan medyası NSakalanın rahatsızlığı sonrası sol bek arayışına hız veren Beşiktaşın Le Havreden milli futbolcu Umut Meraş ile her konuda anlaştığını iddia etti.

Beşiktaşın sol bek transferinde. Siyah-Beyazlı kurmaylar milli sol bek Umut Meraş için de kulübü Le Havre ile masaya oturdu. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu 1 yılğlıına kiralanacak.

Beşiktaş Kulübü önümüzdeki yıl 3 farklı kulvarda mücadele edileceği için Umut Meraş transferini öncelikli hale getirdi. Transfere dair detayları A Spor muhabiri Sercan Dikme. Umut Meraş bonservisini düşürebilmek için alacaklarının bir kısmından vazgeçebilir dedi.


Kevin N Koudou Dan Imali Instagram Paylasimi Mac Futbol Instagram


Besiktas Umut Meras Transferinde Sona Geldi Spor Mac Gelin


Son Dakika Fenerbahce Den Aktarim Alpaslan Ve Halil Akbunar Harekati Futbol Spor Joker


Pin By Utku Enis Bingol On Futbol Dunyasi In 2021 Mens Tops Men Mens Polo


Umut Meras Fotos Imago Images Europameisterschaft Meisterschaft


Kasimpasa 1 1 Trabzonspor Mens Tshirts Mens Tops Mens Graphic Tshirt


Boluspor Baskani Necip Carikci Besiktas In Umut Meras I Transfer Ettigini Acikladi Spor Lille Calisma


Cavani Manchester United Tan Ne Kadar Maas Alacak Manchester United Manchester Futbol


Fransa Ligi Umut Meras Fransa Ya Gidiyor Fransa Spor Leydi


Pin On Haberler


Super Lig Bojan Krkic Sivasspor U Reddetti Futbol Spor Yildiz


Besiktas I Cok Bekledim Ama Olmadi Spor Futbol Mac


Pin On Umut Meras


Fenerbahce Haberleri Fenerbahce Umut Meras I Istedi Lille Gencler Futbolcular


Umut Meras Szukaj W Google Fashion Suspender


Super Lig Kadikoy Un Buyusu Bozuldu Mac Spor Baskanlar


Umut Meras Pictures And Photos Getty Images


Umut Meras In Menajerinden Transfer Soylemesi Mac Toulouse Futbolcular


Epingle Par Marekmalanka Sur Umut Meras Handisport Ligue 2

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Umut Meraş Besiktas"

Posting Komentar